• 034/ 208 189 | 064/ 307 00 17

Kuća samostalna kuća Subotica, Željezničko naseljeCena: 323.400,00 €

Osnovni podaci

Cena:
323.400,00 €  
transakcija:
prodaja
šifra oglasa:
2023-11-T1
vrsta objekta:
kuća
tip:
samostalna kuća
država:
Srbija
lokacija:
Subotica
područje detaljnije:
Željezničko naselje
naselje:
Subotica-Željezničko naselje
godina izgradnje:
2023
sprat:
prizemlje
kvadratura:
196,00 m²
parcela:
3.01 ar
oprema:
klima, geotermalno grejanje, interfon, alarm, video nadzor, obezbeđenje, luksuzno opremljen, telefon, više telefonskih linija, FTTH, kablovska televizija, internet, bašta, ograđena bašta
ostalo:
terasa, parking mesto, uknjiženo
Sanja Obrenović Lovaš
Broj licence:
861-3461
Mobilni:
0600523700
Telefon:
024523700
e-mail:
homeagentdoo@gmail.com

Kontakt forma

opis

Subotica - Železničko naselje- Prodajemo u izgradnji samostalnu petosobnu Smart kuću na dve etaže, 196m2 bruto površine. Površina parcele je 301m2 sa predviđenim kompletno uređenim dvorištem, terasom, delom popločanim, a delom pod travnjacima i ugrađenim  sistemom za kontrolisano zalivanje. Dvorište će se ograditi sa Gabion zidom od lomljenog kamena sive boje, visine 2m, drugi deo ograde predviđen da se napravi od  pocinkovanih i plastificiranih panela,  dok će kapija biti od čelika sa motornim pokretačima ,   ugrađenim interfonom. U dvorišnom delu ispred kuće je predviđeno popločano parking mesto i uređeno dvorište.

Kuća je ukupne neto površine 143m2, u prizemlju se nalazi dnevna soba sa velikim staklenim portalima , pogledom na terasu i dvorište, kuhinja sa trpezarijom, izdvojen radni prostor, dok su na spratu tri zasebne spavaće sobe i tri kupatila. Kuća se gradi od klimabloka, demit fasada 12cm, ravan krov najsavremenije tehnologije. Posebna pažnja je posvećena podnim i zidnim oblogama. Ugradna ambijentalna LED rasveta aluminijumske roletne i prozori sa Smart kontrolama.. Podovi se oblažu Tarket parketom prve klase, u kupatilima najkvalitetnijom keramikom, staklenim tuš panelima i kupatilskim nameštajem, u kuhinji pločice prve klase velikih formata, a spolja se postavlja najkvalitetnija granitna keramika.

Potpuno integrisan SMART sistem u kući obuhvata alarm sistem sa protivpožarnim, protivprovalnim i  protivpoplavnim senzorima. Upravljanje grejanjem i hlađenjem, mogućnost za samostalno programiranje režima rada rasvete i upravljanje roletnama, kao i još mnogo elemenata koji će  svakodnevno pružati dodatne ugodnosti, pre svega na poljima bezbednosti i sigurnosti, kontrole, komfora i uštede novca i vremena.

Objekat se gradi po najvišim standardima od visoko kvalitetnih i energetski efikasnih materijala, sa naprednim sistemima podnog grejanja toplotnom pumpom i Multisplit sistemima hlađenja sa već ugrađene tri unutrašnje i jednom spoljnom jedinicom. Prednost inovativnog SMART home sistema, koji može biti personalizovan prema potrebama stanara kuće, navikama i željama. Cena kuće T1: 323400 eura. Cena je izražena sa uključenim PDV-om od 10%

Cena: 1500 eura/m2 + PDV10%